Nemzetközi barangolásainkat már több, mint 10 éve kezdtük.

Körbe kalandozzuk a világot online órákkal és különböző projektekben veszünk részt.

Izgalmas, érdekes játék más kultúrákkal, gondolkodásmódokkal találkozni..

Most szeptembertől ismét aktívak vagyunk, kérnek, keresnek minket.

Találkozunk online más osztályokkal, gyerekekkel. Különböző eszközöket használunk, Skype, Teams, Zoom vagy Meets, attól függ, a partner osztály melyiket kéri. Tanulóink fantasztikusak, nagyok teljesen önállóan dolgoznak már, kérdeznek, válaszolnak…kommunikálnak angolul, és  idén egy fantasztikus gárda van kialakulóban. Pici ( bocsánat, nagy!!!) , szóval Nagykisemberkék , ötödikesek-hatodikasok is bevethetőek, precízen, okosan dolgoznak.

Bodybuilding: teams germany distributor stuttgart, freiburg and baden-württemberg company hmg for sale buy bodybuilding steroids arimidex 1 maha pharma – permanentshop.

Ezeken a találkozókon vagy mystey játékokat játszunk, természetesen angol nyelven ( igen/nem kérdések , amiket logikusan kell felépíteni) illetve bemutatjuk országainkat, mi kis városunkat, Balatonboglárt, vagy kérdezgetünk iskolai életről, időjárásról, kultúráról. Nagyokkal többször összemértük tudásunkat online játékkal, pl quizizz játékot játszottunk teams módban.  Nagyon érdekes látni, ahogy a pici emberkék nyitnak, és érzékelik a színes kulturális változatosságot, földrajzi távolságot, időzónák közötti különbséget.

Ezek a  munkák során iskolai barátságos is alakulnak, jelenleg 2 osztály postai levélkéit is várjuk.

Érdekességeink idén is voltak. Pl keleten még zártak az iskolák, online tanulnak a vírus miatt, így a vietnámi gyerekek online , egyesével jelentkeztek be, mi osztályszinten. Volt ebből zavar rendesen. Vagy egy svéd iskolával találkoztunk, és a játék végén egy fiatalember megszólalt magyarul. (rögtön átgondoltam, miket mondtunk addig magunk közt)

Munkáink:

angolul: www.dondi64.blogspot.com

magyarul: www.boglarangol.blogspot.hu

Nos, egy nagyon izgalmas és érdekes játék körbeutazni a gyerekekkel a világot.

Munkánk elismeréseként, az elmúlt 10 év munkájért idén hatalmas megtiszteltetés ért minket.

Megkaptuk-megkaptam a Global Teacher Award 2021 nemzetközi díjat.

AKS EDUCATION AWARDS díját minden évben odaítéli az oktatásban valamilyen területen kiváló munkát végzett pedagógusoknak.

Mi a több, mint 10 éves nemzetközi munkánkért kaptuk meg 110 ország tanárai közül egyetlen ( első) magyarként. A díjkiosztó sajnos a vírus helyzet miatt onlie tartották Delhiben. Így én is csak online mondthattam köszönetet a volt és mostani diákjaimnak, iskolámnak és városomnak .

Tóthné Bán Gyöngyi

Modern Iskola cikke:

https://moderniskola.hu/2021/10/szolo-tancosnak-szoktam-magam-nevezni-interju/?fbclid=IwAR2l3_EhsM6SmPypiYOSjzCXD6yh0vcxsY3onjjbyNzxnasP9QzC4FygPUU